Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
Love Is Simple

Thursday, July 14, 2011

finally !!!

umm .. akhirnya .. aku dpt tahu juga ape yg selama ni dorg simpan dari aku ..
guys ,, sorry k lau aku dah berprasangka bruk kt korg ..
aku ingt korg x nk kwn nan aku ..
tp rupa2nya korg slamat kn aku dari trus menyayangi nye..
tp serius aku x sangka yang dy macam tu .. umm..
aku fkir dy betol2 sayang kn aku ..
tp rupanya .. hanya bertalam kn dua muka ..
aku dah agak da yg dy ada sorok kn rahsia yg sgt besar dari aku ...
tp nape aku x bole nk berkate2 ..
kenape ??!!!
betol ckp ana ,, aku ni lmbut sgt ,, sayang kn dy sangat ,, percaya sgt kt dy .. haihhh ...
thnks ea ana ... aku hargai ape yg ke da buad tok aku .. ummm ...
aku akn cube lupakn dy oke kawan ??
umm .. air mate aku dah kering untk mengalir hnya krana dy ...
ckup laa slame ni ape yg dy da buad kt aku ..
kali ni  aku x kn berdiam diri ..
aku akn cube BALAS DENDAM!!! ..
tp aku x tahu laaa same ada aku mampu ke tidak nk blas dendam kt dy ..
haihh .. pape je laa ..
aku cume berdoa .. smoga ape yg dy buad kt aku ni .. dy akn trima blasan nye blik ..
Allah saksi kn sume nye .. dari mula smpai skrg ... umm ...

0 comments:

Post a Comment

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.